Tisdag 11.03

Nu har jag gjort det mesta i min befintliga makt för att samla inspiration till mina 17 kvm.. det går sådär.
Men den 4:de ska vi i alla fall åka ner, hämta nykel, skriva på kontrakt och kolla in hur det ser ut... mäta osv i.om att det inte var några mått på planriktningen som jag har fått. Med andra ord får jag lov att påminna mig själv hela tiden om att det inte är en våning vid vattnet med 3 m högt i tak.
Känner inte riktigt igen mig själv nu heller. Känns som jag har så mycket som måste fixas och trixas inför det här att jag mår illa, glömmer bort hälften och får hjärtklappning och svårt att andas så fort jag inser att det faktiskt bara är strax under 4 veckor kvar... -.-

mjo.

Meditation kanske skulle vara något för mig.
Dags att börja bocka av grejjer på listan perhaps...

Ikväll är det vi mot regnet..

Ålleviken

...må vårat positiva orubbliga humör Vinna!
Nu ska det snart grillas, dansas (möjligen någon form av soldans) och skrattas ute i Ålleviken hos Pinglan med stort P, Marie Berglund!
Har sett fram emot det hela veckan och jag känner mig säker på att jag inte kommer bli besviken :D återkommer imorgon med lite bild uppdateringar!
EP

Jajjemen!

Detta Syndens Näste som ni ser här ovan kommer inom kort bli mitt hem i 3 år framöver,-
KÄNNS TOPPEN! 17 hyrda kvm i korridor med, förhoppningsvis, en massa underbara människor.
Så är det nu i alla fall, snart tar jag mitt pick och pack och flyttar ner till Norrköping för att leva det heliga studentlivet. KSM heter programmet jag ska gå och den fina förkortningen står kort och gott för Kultur, Samhälle & Mediegestaltning - på Linköpings Universitet.
Det känns super rätt nu och jag hoppas det håller i sig framöver också, det återstår att se.
Mitt nya hem
Dalkarlen
Skulle helst vilja ta med mig alla ner som jag tycker om.. Förminska dom till miniformat, placera ut dom lite här och där på små gömställen så man kan ses när helst man vill... Men får helt enkelt försöka träffa allihopa så mycket som möjligt nu istället!
Vinkvällen igår var jätte trevlig.
Jag, Ida och Tobias med vin, ost & kex och filmen Signs på tv:n. Hade dock kunnat hoppa sista glaset vin med tanke på att jag varit rätt sliten idag. Skyller på Ida.
Kvällen är vigd åt min dator, fortsätta surfa runt på inrednings-bloggar och nätbutiker för inspiration till mitt nya hem. 17 kvm är inte att leka med alltså (och då är badrummet inräknat på dom metrarna), hur göra för att få plats med de man vill och behöver ha utan att få en känsla av klaustrofobi..?
EP

Början på ett nytt Kapitel

Sådär!
Nu är bloggens nya utseende klart, bockar och bugar för all hjälp jag fått av lilla-systers eminente karl!
Framöver är det mycket som kommer hända, och för en gångs skull kommer ni få kunna följa med på resan!
Men just precis NU är bloggen inte prio 1 utan denna ljuva sommarkväll kommer spenderas hos Ida Skidan Lindqvist med ett glas vitt eller två.
EP