20 April 12.09

Nu har två jätteroliga veckor gått och jag vet inte riktigt hur jag känner inför faktumet att dom är slut. Både lättnad att tids och prestations-pressen är över men också supertråkigt att inte få jobba med den gruppen mer. Tre filmer på två veckor med en grupp underbara människor som kreativiteten verkligen fungerade bra tillsammans med, det är inte fy skam!

Som ett tack för tiden, även om det "bara" var två veckor, och som ett litet hejdå i och med att jag slutar nu till sommaren bestämde jag mig för att överraska dem med en bloopers film :)…! Förstora den helst när ni kollar på den och höj volymen :)!

 

Tack än en gång för tiden och inspirationen, kommer sakna er.


2 April 16.29

Den ekonomiskt optimistiske "Ja-Sägaren" tycks ha slagit till igen med den tvivelaktiga shoppingnerven som kumpan vid sin sida. Denna gång lyckades de förvirra mitt sinne så pass att jag beställde en bok via adlibris,- The Hunger Games (På engelska förståss..)

Har hört av många och läst överallt att den ska vara bra, något svindlar-paret tycks ha tagit till vara på. Skämt och sido.. ser fram emot att den kommer, hoppas hoppas att den är i min ägo innan jag åker upp på torsdag så jag kan läsa den på tåget!

Snart dags för att svettas i unison med andra på friskis. Sedan väntar plugg och möjligen kolla på filmen "Tangled" med fantastiska Johanna. Gott liv!


1 April 23.43

När allt i ens vardag kommit att bli en prioriteringsfråga känner jag en smått kvävande känsla smyga sig på. Kommer det eskalera ju fler år som flyter förbi? Eskalera i samma takt som jag känner tiden rinna genom mina fingrar? Kommer jag någonsin få tillbaka känslan av att ha tid att göra precis det jag vill göra på de små tidsplättar som blir över efter alla måsten?

Med lättnad kan jag just nu känna att tiden finns. Den kvävande periodaren har tagit ett steg tillbaka och låter mig njuta smått av vårens ankomst. Med vårsol och dessa sprudlande känslor som infinner sig tycks min shoppingnerv blivit helt galen, ”Nej-Sägaren” har gått på semester och kvar sitter enbart den ekonomiskt optimistiske ”Ja-Sägaren” som tycker alla mina inköp är något jag verkligen -verkligen- behöver. Hör möjligen min känsla av att vara otroligt lycklig, nöjd med livet och mig själv ihop med shoppingnerven? Hur vida det är så eller inte är något jag beslutat inte spekulera över så mycket mer framöver, då lyckoruset som fyller mig inte är ovälkommet!! :)

Snart får jag även åka hemöver, om så bara för 5 dagar! Saknar familj och vänner så mycket att det näst intill värker i mig som en ihärdig influensa..

Nåväl, nedan följer lite bilder över några av mina otroligt nödvändiga inköp (allt är relativt) och andra saker som hänt den senaste tiden. Bland annat anteckningar från en föreläsning som hälften av klassen näst intill somnade på, tyvärr, och en kort resa till Sthlm.

 

Dessutom har min älskade älskade far jagat rätt på sommarens nagellack då jag själv inte lyckades hitta det någonstans, slut överallt till och med i Sundsvall. I Östersund lyckades han hitta ett, lyckan är total även om det bara handlar om ett rosa (sen när blev jag rosa???) nagellack!