10/10 2011


Bara för att jag äntligen känner en vilja att blogga igen så har jag helt plötsligt inte den blekaste vad jag ska inleda dagens inlägg med. Känns så fruktansvärt tråkigt att fortsätta tjata om att tiden går så fort och yada yada för hur man än gör så tickar klockan vidare, vare sig man vill eller inte. Ett stående faktum.
Jag är i alla fall fortfarande bosatt i Norrköping och utbildningen rullar på i maklig takt. Har precis suttit och klistrat ihop ett litet "Vill Ha" Collage på datorn, lagomt passande nu såhär till min födelsedag och så. Gjorde det mest för att få vara lite kreativ och för att det är allmänt snyggt, födelsedagspresenter är inte så viktiga egentligen, tanken som räknas mest. Hade jag inte skuttat runt med studentekonomi hade jag nog köpt dom här sakerna själv istället, så mycket man skulle vilja ha..! :)
Idéen fick jag av min forna klasskompis och vän Kicki (henne hittar ni på http://attsnarjaenjavul.blogg.se/)... Vi har precis börjat med en indesign kurs på utbildningen som verkar skit kul så snart borde man nog kunna klippa & klistra ännu bättre, tackar mina förkunskaper i PS...!


 

Vill Ha Collage





Sedan har jag hittat ett 15-tums laptopfodral till min mac också som jag känner lite habegär för.. visserligen blommigt, somrigt och opassande för den kalla vintern men jag väljer att bortse från det. Låtsas att det är sommar..
Det är i alla fall Liberty London som gjort den i ett samarbete med Apple.



Känns som att det var allt för idag.
Ska snart laga mat med min mycket uppskattade granne Johanna och sen blir det till att träna en sväng på Friskis.


EP