8 Mars 20.49



Som en del av er vet håller vi just nu på med en A-Uppsats på skolan, deadline den 19 mars men helst ska den vara klar den 14 så den hinner finslipas. Den skrivs gruppvis och vår grupp har valt att behandla ämnet retuschering i ungdoms och modemagasin samt hur det påverkar de som läser (dagens ideal osv). Det är en riktig utmaning, inte bara för att det är svårt att skriva i en grupp med olika individer utan också för att ämnet är så sjukt brett.



Svårt att inte köpa ett magasin till sig själv när man går in på pressbyrån!! RODEO fick bli veckans treat :), de andra är främst till uppsatsen.. har ni aldrig luktat på ett magasin, GÖR DET! Luktar sinnesjukt gott!!


Bra har det gått i alla fall, trots alla sjukdomar och all frånvaro i gruppen har vi lyckats skriva ihop något som börjar likna en uppsats. Delen som jag tog på mig att jobba på och formulera om de senaste dagarna kanske måste ersättas av en annan metod däremot. Men det är väll så med motgångar, bara att bita ihop och köra på. Ösa på är väll en bättre benämning med tanke på den knappa tiden vi har kvar och andra anledningar som sinkar oss lite :)! Får ni tid kan ni ju gå in på youtube.com och söka på dokumentären/föreläsningen som gav mig idéen till att skriva om det här: ”Killing us softly 4”. Den är uppdelad i två delar, den andra halvan hittar ni till höger!

 

I övrigt är läget toppen, det känns att det snart är helg både i psyket och fysiskt av alla träningspass den här veckan! Planen för helgen är att jag ska försöka varva seriöst slappande med intensivt pluggande och promenader… Go Go GO!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback